Het Team

Hallo,
Wij zijn Sven Lonussen en Ylanick Habets. Sinds 30 april 2017 zijn we samen en op 13 oktober 2017 hebben wij samen Vebo Events opgericht. Sinds die dag zien we ons bedrijfje alleen nog maar groeien. Iets waar we zeker trots op zijn! Ieder van ons heeft zijn/haar eigen taken binnen Vebo en samen zorgen we ervoor dat we nog steeds vooruit gaan en verder kunnen groeien. Hieronder kun je lezen wie welke taken heeft en voornamelijk met wat bezig is.
We doen veel zelf maar soms zijn we ook heel blij met de hulp van hele lieve mensen om ons heen. Dus zie je een keer een ander gezicht? Dat zijn onze hulptroepen.

Wilt u niks missen? volg ons dan snel op een van onze socials!

Hopelijk tot snel!

Sven & Ylanick

Vebo Events

Bij Vebo events heeft u alles wat u zoekt op één adres. Zo is de aankleding voor uw feest/evenement in één keer geregeld. Met ons uitgebreid assortiment kunt u met ons alle kanten uit. Zoekt u iets dat niet op onze site staat? Aarzel niet en stuur ons gewoon even een berichtje.
Wij willen samen met en voor u ervoor zorgen dat uw feest of evenement onvergetelijk wordt. Als is het met één simpele ballon of huurt u één statafel.  Service en betrouwbaarheid is voor ons  van groot belang. Wij willen er alles aan doen om u een onbezorgde dag te bezorgen.
Daarnaast kunt u bij ons op twee adressen uw gewenste producten afhalen, namelijk in Mechelen maar ook in Sibbe. Zo zijn wij voor iedereen makkelijk te bereiken.
Natuurlijk bezorgen wij de producten ook graag op locatie bij u. Zo hoeft u nergens meer naar om te kijken. Een ideale optie!

Wij staan voor u klaar!

Sven Lonussen

Eigenaar

Hi,
Ik ben Sven Lonussen, ben 25 jaar oud en woon in Mechelen. Ik zorg voor het stukje verhuur. ik zorg er ook voor dat de juiste spullen op tijd bij u geleverd worden of klaar voor u staan bij ons in de loods. Ook zorg ik ervoor dat onze spullen bij jullie opgezet worden en aangesloten zijn. Zo kunt u zorgeloos genieten van de voorpret.
Naast Vebo ben ik ook nog werkzaam binnen een bouwbedrijf. Ik ben dan ook van alle markten thuis en heb overal een oplossing voor.

Hopelijk zien we u snel!

Groet,
Sven
0614463309

Ylanick Habets

Eigenaar

Hoihoi,
Ik ben Ylanick en ben 24 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Sibbe. Ondertussen heb ik samen met Sven een huis gekocht en ga ik Sibbe inruilen voor Mechelen.
Ik ben onder andere verantwoordelijk voor de communicatie met onze klanten. Ik regel de administratieve zaken en hou me voornamelijk bezig met de decoratie tak van Vebo. Ik ben het gezicht achter de ballonnen, decoratie en onze social media.
Naast Vebo ben ik nog werkzaam in een tandartspraktijk en actief binnen een dansvereniging.
Stilzitten zit er dan ook niet in voor ons.

Hopelijk kunnen we iets voor u betekenen. We zien ernaar uit om met u samen te werken!

Groetjes Ylanick
0631583174